EDİRNE / MERKEZ - Süheyl Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Süheyl Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
ŞÜKRÜPAŞA MAH. MASATLIK YOLU CAD. SÜHEYL ÜNVER MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 3 MERKEZ / EDİRNE
Vizyon
Evrensel Değerlere Saygılı, İletişimi Güçlü, İstihdamda Tercih Edilen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Olmak
Misyon
Gerekli Mesleki Teknik Bilgi ve Deneyime Sahip, Kendine Güvenen, Sağlıklı İletişim Kurabilen, Bireysel Hak ve Özgürlüklere Saygılı, Milli ve Manevi Değerlerimizi Koruyan, Hasta Haklarını Benimseyen Sağlık Personeli Yetiştiren Eğitim Kurumuyuz.
08:20 : 17:00
Ulaşım
İl dışından otobüs ile terminale geldikten sonra, şehir içi ulaşım minibüslerini kullanabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu ve 80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi Yanı - Gençlik il Spor Müdürlüğü ve Eski SSK hastanesi yakınında
Edirne Merkez
Sportif Etkinlikler
Kız Voleybol Takımı, Erkek Futsal Takımı, Erkek Masa Tenisi Takımı, Kız Dart Takımı, İzcilik Kulübü.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS+ PROJEMİZ “Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği’nin Avrupa Standartlarında İncelenmesi” (İspanya - 30 Nisan-14 Mayıs 2017)